Πληροφορίες σχετικά με την υιοθέτηση μιας γάτας Βιρμανίας


Εκτρέφουμε την Ιερή γάτα Βιρμανίας γιατί είμαστε λάτρεις αυτής της φυλής και έχουμε απεριόριστο θαυμασμό, σεβασμό και αγάπη για αυτές τις γάτες. Οι γάτες μας είναι ισότιμα μέλη της οικογένειας μας, ζουν ελεύθερα στο σπίτι μας και τους παρέχεται η καλύτερη δυνατή φροντίδα και προστασία. Οι γατούλες μας είναι σαν παιδιά μας και αυτό θέλουμε από ένα μελλοντικό άτομο που ενδιαφέρεται να αποκτήσει μια γάτα Βιρμανίας. Γι' αυτό το λόγο θεωρούμε απαραίτητο κανόνα όποιος έχει σκοπό να υιοθετήσει μια γάτα Βιρμανίας να διαθέτει αμέριστη αγάπη και τις κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης αυτής της αξιολάτρευτης φυλής.

Όλα μας τα γατάκια εκτρέφονται σύμφωνα με τους κανονισμούς του Ελληνικού Ομίλου Γάτας (ΕΟΓ) και της Federation Ιnternationale Feline (FIFe). Είναι κοινωνικοποιημένα και έχουν μάθει να χρησιμοποιούν αμμολεκάνη. Είναι έτοιμα να πάνε στο καινούργιο τους σπίτι στην ηλικία των 12-14 εβδομάδων για τα γατάκια εντός Ελλάδας και 14-16 εβδομάδων για χώρες του εξωτερικού, έχοντας ολοκληρώσει όλο τον κύκλο της αποπαρασίτωσης και του πλήρους εμβολιασμού τους.

Όλα μας τα γατάκια συνοδεύονται:
- με συμβόλαιο υιοθεσίας
- pedigree (πιστοποιητικό καθαροαιμίας)
- microchip (ηλεκτρονική ταυτότητα)
- βιβλιάριο υγείας για τα γατάκια εντός Ελλάδος
- διαβατήριο για χώρες του εξωτερικού
- Φαγητό για τις πρώτες μέρες στην νέα τους οικογένεια
- μια κουβερτούλα με μυρωδιές της μαμά τους για να μην νιώθουν μόνα τους
- ένα Cd με όλες τις φωτογραφίες τους από την ημέρα που θα γεννηθούν
- και διάφορα παιχνιδάκια

Το εκτροφείο μας διατηρεί κάθε νόμιμο δικαίωμα αν κάποιος από τους όρους του συμβολαίου δεν τηρηθεί, να επιστρέψει το γατάκι στην οικογένεια του. Τα γατάκια μας που προορίζονται ως κατοικίδια (pet quality), δεν επιτρέπεται να αναπαραχθούν και θα πρέπει το αργότερο μέχρι τον 12ο μήνα της ζωής τους να στειρωθούν. Οι μελλοντικοί γονείς μίας γάτας (pet quality) κατά την υιοθεσία θα λαμβάνουν αντίγραφο του πιστοποιητικού καθαροαιμίας (pedigree) και το πρωτότυπο θα το παίρνουν αφού λάβουμε αποδεικτικό στείρωσης. Τα γατάκια που προορίζονται για εκτροφή (breed quality) θα λαμβάνουν με την υιοθεσία το πρωτότυπο πιστοποιητικό καθαροαιμίας (pedigree).
Τα γατάκια μας προορίζονται για σπίτια που διαθέτουν πολλή αγάπη και σεβασμό για τα ζώα.!!!!

Προτεραιότητά μας είναι η διαβίωσή τους σε ένα υγιές περιβάλλον.
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία και ενημέρωση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα χαρούμε πολύ να σας παρέχουμε κάθε δυνατή πληροφορία.

 

Συνθήκες υιοθεσίας :

Available : Το γατάκι είναι διαθέσιμο για υιοθεσία

Option : Υπάρχει ενδιαφέρον για το γατάκι από κάποιο πρόσωπο, αλλά δεν έχει υπογραφεί συμβόλαιο και έτσι καταγράφουμε και νέα ενδιαφερόμενα πρόσωπα

Reserved : Το γατάκι είναι δεσμευμένο, αλλά υπάρχει περίπτωση το πρόσωπο αυτό να αλλάξει γνώμη

Adopted : Το γατάκι έχει υιοθετηθεί

 
 
 

sacred birmans, γάτες, Ιερή Γάτα Βιρμανίας, Εκτροφείο Art of Feline, Sacred Birman Cattery, Art of Feline cattery, sacred Birman Cattery, www.birman.gr, γάτα Βιρμανίας, Ελληνικό Όμιλο Γάτας, γατάκια Βιρμανίας, Birman, Βιρμανιας, αρσενικά, θρυλικά, males, females, εκτροφείο ιερής γάτας Βιρμανιας, kittens