Αρσενικά


GIC Art of Feline Golden Boy*GR JW


Χρωματισμός: SBI a (Blue point)
Ημερομηνία Γέννησης: 25/01/2016
Χώρα Γέννησης: Ελλάδα
Πατέρας: IC J'adore Du Mas La Fontaine, JW, SBI a
Μητέρα: One Noble Eset Laty Mery*CZ, SBI b
Τρέχον Βάρος: 5 Kg
Ομάδα Αίματος: A
Τεστ: FeLV - FIV: Negative, PKD (Γενετικός έλεγχος): Αρνητικό


PEDIGREE | GALLERY | SHOW RESULTS

Η χαρά μας, για αυτό το υπέροχο αγόρι είναι τεράστια. Είναι το πρώτο αγόρι που κρατάμε από τη δική μας εκτροφή. Έχει τεράστια ομοιότητα με τον πατέρα του, στην εμφάνιση και στο χαρακτήρα. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτός μας επέλεξε μιας και από πολύ μικρός αντί να παίζει με τα υπόλοιπα αδέλφια του αυτός ερχόταν στην αγκαλιά μας και έπαιζε μαζί μας. Από τις πρώτες εβδομάδες της ζωής του συνειδητοποιήσαμε ότι αυτό το αγόρι έχει κάτι μοναδικό. Και ιδίως , με τη συμπεριφορά του, κατάφερε να μας το αποδείξει. Αυτό που τον ευχαριστεί πολύ είναι, να τρώει, να τρώει και να τρώει. Του αρέσει να κοιμάται μαζί μας, και του αρέσει να κοιμάται πάρα πολύ. Αυτό που μας έχει ενθουσιάσει πάρα πολύ είναι ο πολύ ευγενικός χαρακτήρας του. Του ευχόμαστε να γίνει ένας μεγάλος βασιλιάς με υπέροχους απογόνους.

 

IT*Dinky Del Vicolo D'oro


Χρωματισμός: SBI b (Chocolate point)
Ημερομηνία Γέννησης: 04/03/2018
Χώρα Γέννησης: Ιταλία
Πατέρας: S*Raus Hojden's Angelo, SBI b
Μητέρα: IT*Vestigia Feles Aurora, SBI g
Τρέχον Βάρος: 4,4 Kg
Ομάδα Αίματος: A
Τεστ: FeLV - FIV : Αρνητικά


PEDIGREE | GALLERY | SHOW RESULTS

O Dinky είναι ο νεώτερος αρσενικός που ήρθε να ολοκληρώσει την χαρά μας. Ένας όμορφος Ιταλός τζέντλεμαν με Σκανδιναβικές καταβολές. Αυτό που μας μαγνήτισε επάνω του είναι τα υπέροχα μπλε μάτια του. Τα ομορφότερα μάτια που έχω δει. O Dinky έχει υπέροχο chocolate χρώμα με απίθανη ποιότητα τριχώματος. Γεροδεμένο αγόρι, με υπέροχη θέση αυτιών. Για εμάς δεν είναι μόνο μια γάτα αλλά και ένας σκύλος ταυτόχρονα μιας και ο χαρακτήρας του είναι αυτός που σε κάνει να τον λατρεύεις. Θερμές ευχαριστίες στην πολύ καλή μας φίλη Rosanna Spedaccino για αυτόν τον θησαυρό.

 

GR* Art of Feline Zeus


Χρωματισμός: SBI n (Seal point)
Ημερομηνία Γέννησης: 21/12/2018
Χώρα Γέννησης: Ελλάδα
Πατέρας: RU* Milamos Quentin, SBI n
Μητέρα: SC Raus Hojden's Langi af Raus*SE, SBI n
Τρέχον Βάρος: 4 Kg
Ομάδα Αίματος: A
Τεστ: FeLV - FIV: Negative, PKD (Γενετικός έλεγχος): Αρνητικό


PEDIGREE | GALLERY | SHOW RESULTS

Είναι γεγονός, ο Ολύμπιος Θεός θα μείνει μαζί μας. Με θαυμασμό σας παρουσιάζουμε το νεότερο μέλος της οικογένειας μας, τον Δία. Το όνομα του δεν είναι τυχαίο μιας και η ομορφιά του και η σωματοδομή του είναι θεική. Σε αυτόν τον μικρό βρήκαμε στοιχεία στην εμφάνιση και στον χαρακτήρα του που δεν μας άφησαν περιθώρια να σκεφτούμε διαφορετικά, η απόφαση ήταν ταχύτατη .......θα μέινει μαζί μας. Είναι ακόμα μωρό και ήδη έχει φτάσει τα τέσσερα κιλά μιας και αφιερώνει αρκετές ώρες της ημέρας να τρώει. Αυτό που χαρακτηρίζει τον Δία είναι το πλούσιο τρίχωμα του, οι τεράστιες πατούσες του και τα μικρά αυτιά του τα οποία έχουν πάρει εξαιρετική θέση από μικρή ηλικία. Αυτό που μας ξετρελαίνει είναι ο αθώος και καλοσυνάτος χαρακτήρας του, είναι πάντα πρόσχαρος, παιχνιδιάρης, δεν νευριάζει ποτέ και δεν βγάζει ποτέ νύχια. Οι προσδοκίες μας είναι τεράστιες από αυτόν, και αναμένουμε με αγωνία να αγκαλιάσουμε τα πρώτα του μωρά.

 

sacred birmans, γάτες, Ιερή Γάτα Βιρμανίας, Εκτροφείο Art of Feline, Sacred Birman Cattery, Art of Feline cattery, sacred Birman Cattery, www.birman.gr, γάτα Βιρμανίας, Ελληνικό Όμιλο Γάτας, γατάκια Βιρμανίας, Birman, Βιρμανιας, αρσενικά, θρυλικά, males, females, εκτροφείο ιερής γάτας Βιρμανιας, kittens