Στειρωμένα


SP Quinessa Laty Mery*CZ DSM


Χρωματισμός: SBI c 21 (lilac tabby)
Ημερομηνία Γέννησης: 29/8/2012
Χώρα Γέννησης: Δημοκρατία της Τσεχίας
Πατέρας: CH Zanadu Halley's Comet*CAN SBI b 21
Μητέρα: IC Esenia Bonbon Azur *RU, SBI g
Τρέχον Βάρος: 3,2 Kg
Ομάδα Αίματος: A
Τεστ: FeLV - FIV : Αρνητικά, PKD (Γενετικός έλεγχος): Αρνητικό


PEDIGREE | GALLERY | SHOW RESULTS

Αυτή είναι η μικρή μας πριγκίπισσα. Ήρθε παρέα με την φίλη της την Eset από την Τσεχία και συνεχίζουν να είναι αχώριστες. Είναι η όμορφη της παρέας, και στον πρώτο της διαγωνισμό πήρε υποψηφιότητα για καλύτερη γάτα στην Έκθεση. Είναι πάρα πολύ κοινωνική και φιλόξενη, αναλαμβάνει πάντα να ξεναγήσει και να εκπαιδεύσει τα καινούργια μέλη της οικογένειας και τα γατάκια από τις άλλες μαμάδες. Έχει σπουδαίο ταπεραμέντο και είναι πάρα πολύ δραστήρια. Είναι η "ψυχή" του σπιτιού και τους ξεσηκώνει όλους για παιχνίδι. Της αρέσουν τα παιχνίδια που έχουν άλματα και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις χαρτοπετσέτες. Μετά από λανθασμένη ιατρική γνωμάτευση για πυομήτρα η γάτα στεριώθηκε. Ζει μαζί μας απολαμβάνει την αμέριστη αγάπη μας και μας ακολουθεί σε κάθε σόου στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά την φίλη μας Ivana για την υπέροχη αυτή δεσποινίδα.

 

Yako Pearl of Nahla*CH


Χρωματισμός: SBI n (Seal point)
Ημερομηνία Γέννησης: 15/5/2013
Χώρα Γέννησης: Ελβετία
Πατέρας: Campino Witcheries*DE, SBI n
Μητέρα: CH Anastasia Von Oldima*DE, SBI a 21
Τρέχον Βάρος: 4,2 Kg
Ομάδα Αίματος: A
Τεστ: FeLV - FIV : Αρνητικά, PKD (Γενετικός έλεγχος): Αρνητικό


PEDIGREE | GALLERY | SHOW RESULTS

Η γλυκιά αυτή φατσούλα ονομάζεται Yako. Τον φέραμε από την Ελβετία και σε όλο το ταξίδι ήταν πολύ ήρεμος και κοιμόταν. Μόλις τον βάλαμε στο σπίτι μας, ένοιωσε πολύ οικεία και αμέσως ξεκίνησε τα παιχνίδια. Είναι πολύ δραστήριος και παιχνιδιάρης και του αρέσει να μας γλείφει συνέχεια. Του αρέσει να γυρίζει ανάποδα και να τον χαϊδεύουμε στην κοιλιά. Είναι η χαρά του σπιτιού μας και ξεσηκώνει τους πάντες για να παίξει. Το χρώμα των ματιών του είναι κάτι το μοναδικό κάτι το ανεπανάληπτο. Έχει γίνει αρκετές φορές μπαμπάς σε πολύ όμορφα γατάκια και στα άμεσα σχέδια μας είναι να στειρωθεί και να ζήσει πλέον μαζί μας μία ήρεμη και χαλαρή ζωή. Ευχαριστούμε την πολύ καλή μας φίλη Sabine που μας τον εμπιστεύτηκε.

 

sacred birmans, γάτες, Ιερή Γάτα Βιρμανίας, Εκτροφείο Art of Feline, Sacred Birman Cattery, Art of Feline cattery, sacred Birman Cattery, www.birman.gr, γάτα Βιρμανίας, Ελληνικό Όμιλο Γάτας, γατάκια Βιρμανίας, Birman, Βιρμανιας, αρσενικά, θρυλικά, males, females, εκτροφείο ιερής γάτας Βιρμανιας, kittens