Στειρωμένα


Alain Delon Dolcesguardo*IT


Χρωματισμός: SBI n (Seal point)
Ημερομηνία Γέννησης: 26/3/2015
Χώρα Γέννησης: Ιταλία
Πατέρας: CH Wellington Cheers Beauty's*IT, SBI a
Μητέρα: Valentina Dolcesguardo*IT, SBI n
Τρέχον Βάρος: 5 Kg
Ομάδα Αίματος: A
Τεστ: Tests: FeLV - FIV: Negative, PKD (Genetic scrutineering): Negative


PEDIGREE | GALLERY | SHOW RESULTS

Αυτός είναι ο όμορφος και στιλάτος Ιταλός. Το όνομά του είναι συνώνυμο της ομορφιάς (Alain Delon). Τον φέραμε από το εκτροφείο της πολύ καλής μας φίλης Elisabetta Bucci και είναι το δεύτερο θαύμα που μας εμπιστεύτηκαν. Είναι πολύ δυνατό στιβαρό αρσενικό, με υπέροχο προφίλ. Ο όμορφος νέος έχει την τιμή να έχει έναν πανέμορφο παππού με τον ύψιστο τίτλο WORLD WINNER 2014. Αλλά το καλύτερο πράγμα σ 'αυτόν είναι ο γλυκύτατος και ευγενικός χαρακτήρας του. Του αρέσει να είναι με τους ανθρώπους, και απεχθάνεται να είναι μόνος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που είναι μέλος της οικογένειάς μας. Πολλές ευχαριστίες στην καλή μας φίλη Elisabetta για αυτό το θησαυρό.

 

One Noble Eset Laty Mery*CZ


Χρωματισμός: SBI b (Chocolate point)
Ημερομηνία Γέννησης: 8/6/2012
Χώρα Γέννησης: Δημοκρατία της Τσεχίας
Πατέρας: IC Hero Von Blauen Achat*DE, SBI a
Μητέρα: CH Zanadu Fanciful Dream*CAN, SBI b
Τρέχον Βάρος: 3,8 Kg
Ομάδα Αίματος: A
Τεστ: FeLV - FIV : Αρνητικά, PKD (Γενετικός έλεγχος): Αρνητικό


PEDIGREE | GALLERY | SHOW RESULTS

Η Eset είναι το πιο μεγάλο θηλυκό μας. Την φέραμε από την Τσεχία και στο ταξίδι είχε παρέα την φίλη της Quinessa. Το πλήρες όνομά της ( One Noble Eset ), σημαίνει μία ευγενική Eset και είναι πραγματικά η πιο ευγενική γάτα που έχουμε. Τα μεγάλα και πολύ βαθιά μπλε μάτια της σε μαγνητίζουν. Είναι πολύ υπναρού και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο φαγητό και μάλιστα στο πολύ φαγητό. Της αρέσει να κοιμάται πάντα σε κάποιο ψηλό σημείο και πολλές φορές πέφτει στον ύπνο της. Έχει φέρει στον κόσμο αρκετά γατάκια και πάντα είναι πολύ καλή και αφοσιωμένη μητέρα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ την πολύ καλή μας φίλη Ivana που μας την εμπιστεύτηκε.

 

SP Quinessa Laty Mery*CZ DSM


Χρωματισμός: SBI c 21 (lilac tabby)
Ημερομηνία Γέννησης: 29/8/2012
Χώρα Γέννησης: Δημοκρατία της Τσεχίας
Πατέρας: CH Zanadu Halley's Comet*CAN SBI b 21
Μητέρα: IC Esenia Bonbon Azur *RU, SBI g
Τρέχον Βάρος: 3,2 Kg
Ομάδα Αίματος: A
Τεστ: FeLV - FIV : Αρνητικά, PKD (Γενετικός έλεγχος): Αρνητικό


PEDIGREE | GALLERY | SHOW RESULTS

Αυτή είναι η μικρή μας πριγκίπισσα. Ήρθε παρέα με την φίλη της την Eset από την Τσεχία και συνεχίζουν να είναι αχώριστες. Είναι η όμορφη της παρέας, και στον πρώτο της διαγωνισμό πήρε υποψηφιότητα για καλύτερη γάτα στην Έκθεση. Είναι πάρα πολύ κοινωνική και φιλόξενη, αναλαμβάνει πάντα να ξεναγήσει και να εκπαιδεύσει τα καινούργια μέλη της οικογένειας και τα γατάκια από τις άλλες μαμάδες. Έχει σπουδαίο ταπεραμέντο και είναι πάρα πολύ δραστήρια. Είναι η "ψυχή" του σπιτιού και τους ξεσηκώνει όλους για παιχνίδι. Της αρέσουν τα παιχνίδια που έχουν άλματα και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις χαρτοπετσέτες. Μετά από λανθασμένη ιατρική γνωμάτευση για πυομήτρα η γάτα στεριώθηκε. Ζει μαζί μας απολαμβάνει την αμέριστη αγάπη μας και μας ακολουθεί σε κάθε σόου στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά την φίλη μας Ivana για την υπέροχη αυτή δεσποινίδα.

 

Yako Pearl of Nahla*CH


Χρωματισμός: SBI n (Seal point)
Ημερομηνία Γέννησης: 15/5/2013
Χώρα Γέννησης: Ελβετία
Πατέρας: Campino Witcheries*DE, SBI n
Μητέρα: CH Anastasia Von Oldima*DE, SBI a 21
Τρέχον Βάρος: 4,2 Kg
Ομάδα Αίματος: A
Τεστ: FeLV - FIV : Αρνητικά, PKD (Γενετικός έλεγχος): Αρνητικό


PEDIGREE | GALLERY | SHOW RESULTS

Η γλυκιά αυτή φατσούλα ονομάζεται Yako. Τον φέραμε από την Ελβετία και σε όλο το ταξίδι ήταν πολύ ήρεμος και κοιμόταν. Μόλις τον βάλαμε στο σπίτι μας, ένοιωσε πολύ οικεία και αμέσως ξεκίνησε τα παιχνίδια. Είναι πολύ δραστήριος και παιχνιδιάρης και του αρέσει να μας γλείφει συνέχεια. Του αρέσει να γυρίζει ανάποδα και να τον χαϊδεύουμε στην κοιλιά. Είναι η χαρά του σπιτιού μας και ξεσηκώνει τους πάντες για να παίξει. Το χρώμα των ματιών του είναι κάτι το μοναδικό κάτι το ανεπανάληπτο. Έχει γίνει αρκετές φορές μπαμπάς σε πολύ όμορφα γατάκια και στα άμεσα σχέδια μας είναι να στειρωθεί και να ζήσει πλέον μαζί μας μία ήρεμη και χαλαρή ζωή. Ευχαριστούμε την πολύ καλή μας φίλη Sabine που μας τον εμπιστεύτηκε.

 

sacred birmans, γάτες, Ιερή Γάτα Βιρμανίας, Εκτροφείο Art of Feline, Sacred Birman Cattery, Art of Feline cattery, sacred Birman Cattery, www.birman.gr, γάτα Βιρμανίας, Ελληνικό Όμιλο Γάτας, γατάκια Βιρμανίας, Birman, Βιρμανιας, αρσενικά, θρυλικά, males, females, εκτροφείο ιερής γάτας Βιρμανιας, kittens