Τα νέα μας

 

04/07/2020

Νέα γατάκια ήρθαν στον Κόσμο ❤ ❤ ❤ 
Τι υπέροχη ημέρα !!!!  Δυο γέννες με διαφορά λεπτών. H Βασίλισσα μας LANGI και η Κόρη της QUINTA έφεραν στον κόσμο τέσσερα υπέροχα μωρά.  Ευτυχής πατέρας είναι  το Χρυσό αγόρι μας "GOLDEN BOY". Ευχόμαστε τα καλύτερα στα νέα  μας μωράκια. 

10/03/2020

Περιμένουμε γατάκια ! ! !
Τον Απρίλιο περιμένουμε δυο νέες (2) νέες γέννες. Τα ευτυχή ζευγάρια είναι (GOLDEN BOY και VIRGINIA), (GOLDEN BOY και DUCHESS). Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

20/01/2020

Νέα γατάκια ήρθαν στον Κόσμο ❤ ❤ ❤
Ο καινούργιος χρόνος μας έφερε ένα υπέροχο δώρο. Η Ιταλίδα μοντέλο μας Blacky Boots έφερε στον κόσμο 3 (3) υπέροχα και μεγάλα μωρά. είναι το Χρυσό αγόρι μας "GOLDEN BOY". Ευχόμαστε τα καλύτερα στα νέα μας μωράκια. 

03/01/2020

Νέα γατάκια ήρθαν στον Κόσμο ❤ ❤ ❤
Λίγες ώρες μετά το Πρωτοχρονιάτικο δώρο της Blacky Boots, σειρά πήρε το μπλε μας κορίτσι Xstasy να γίνει και αυτή για πρώτη φορά μαμά και φέρει στον κόσμο τέσσερα (4) υπέροχα μωρά. Ευτυχής πατέρας είναι ο Ιταλός κούκλος μας "DINKY". Ευχόμαστε τα καλύτερα στα νέα μας μωράκια. 

02/01/2020

Νέα γατάκια ήρθαν στον Κόσμο ❤ ❤ ❤
Ο καινούργιος χρόνος μας έφερε ένα υπέροχο δώρο. Η Ιταλίδα μοντέλο μας Blacky Boots έφερε στον κόσμο 3 (3) υπέροχα και μεγάλα μωρά. είναι το Χρυσό αγόρι μας "GOLDEN BOY". Ευχόμαστε τα καλύτερα στα νέα μας μωράκια. 

30/12/2019

Νέα γατάκια ήρθαν στον Κόσμο ❤ ❤ ❤
Με μεγάλη χαρά σας γνωρίζουμε ότι έχουμε μια υπέροχη νέα γέννα με έξι (6) νέα μωράκια. Την 30/12/2019 η όμορφη Ολλανδέζα μας έγινε για πρώτη φορά μαμά. Ευτυχής πατέρας είναι ο Ιταλός κούκλος μας "DINKY". Ευχόμαστε τα καλύτερα στα νέα μας μωράκια.25/11/2019

Περιμένουμε γατάκια ! ! !
Τον Δεκέμβριο περιμένουμε τρεις (3) νέες γέννες. Τα ευτυχή ζευγάρια είναι (GOLDEN BOY και BLACKY BOOTS), (DINKY και XSTASY), (DINKY και DREAM GIRL). Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

02/11/2019

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΡΙΤΗΣ
Με μεγάλη χαρά σας γνωρίζουμε ότι την Παρασκευή και το Σάββατο 01 & 02/11/2019 με απόλυτη επιτυχία πέρασα τις εξετάσεις στην Ravena της Ιταλίας και έτσι πλέον είμαι Διεθνής κριτής κατηγορίας 2. Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου για την στήριξη τους, Καθώς και τους εξεταστές μου Eric Reijers και Marina Vinkel. 

26/10/2019

FIFe WORLD CAT SHOW 2016 in FREIBURG GERMAN 26 & 27/10/2019
Είμαστε πάρα πολύ περήφανοι για τις γατούλες μας. Για Τρίτη φορά βρεθήκαμε στον τελικό του Παγκοσμίου Διαγωνισμού που έλαβε χώρα στην Γερμανία . Αυτή τη φορά η χαρά μας είναι ακόμα μεγαλύτερη μιας και ο πανέμορφος OSWIN γεννήθηκε στο εκτροφείο μας και είναι γάτα Ελληνικής εκτροφής. Ο NW18 GIC GR*ART OF FELINE OSWIN μένει με την καινούργια οικογένεια του στην Ολλανδία. Ευχαριστούμε πάρα πολύ την καλή μας φίλη Gerarda που του προσφέρει μια υπέροχη ζωή. Ο OSWIN, πήρε το βραβείο BIV TOTAL (το καλύτερο στο χρωματισμό και σχέδιο) και NOMINATION για τον μεγάλο τελικό !!!! Την Κυριακή απολαύσαμε τον Έλληνα Θεό μας στο Πάνελ του μεγάλου τελικού με τα 5 καλύτερα Ενήλικα αρσενικά στον Κόσμο. 

16/09/2019

Νέα γατάκια ήρθαν στον Κόσμο ❤ ❤ ❤
Με μεγάλη χαρά σας γνωρίζουμε ότι έχουμε μια υπέροχη νέα γέννα με τέσσερα (4) νέα μωράκια. Την 16/09/2019 η Πανέμορφη Quinta έφερε στον κόσμο τρία κορίτσια και ένα αγόρι. Ο ευτυχής πατέρας είναι το Χρυσό αγόρι μας "GOLDEN BOY". Ευχόμαστε τα καλύτερα στα νέα μας μωράκια. 

20/07/2019

Διαθέσιμα κορτσάκια

Δυο υπέροχα κορίτσια ψάχνουν την παντοτινή τους οικογένεια. Η Bella χρώματος Seal Tabby Show/breed quality και η Bonita Seal point breed/pet quaility. Με μεγάλη χαρά θα χαρούμε να επικοινωνήστε μαζί ας και σας λύσουμε όλες τις απορίες και τυχόν διευκρινήσεις. 

22/06/2019

Νέα γατάκια ήρθαν στον Κόσμο ❤ ❤ ❤

Με μεγάλη χαρά σας γνωρίζουμε ότι έχουμε μια υπέροχη μεγάλη γέννα με έξι (6) νέα μωράκια. Την 21/06/2019 η Βασίλισσα μας Yosphine έφερε στον κόσμο τρία κορίτσια και τρία αγόρια. Ο ευτυχής πατέρας είναι ο πανέμορφος QUENTIN. Ευχόμαστε τα καλύτερα στο νέο μας μωράκια. 

21/03/2019

Λίγα μωρά ακόμα ❤ ❤ ❤

Λίγες ώρες μετά την γέννα της DUCHESS ήρθε η σειρά της NOVEMBER RAIN να φέρει στον κόσμο τρία υπέροχα μωρά, δυο αγόρια και ένα κορίτσι. Ο ευτυχής πατέρας είναι ο πανέμορφος QUENTIN. Ευχόμαστε τα καλύτερα στα νέα μας μωράκια. 

20/03/2019

Νέα γατάκια ήρθαν στον Κόσμο ❤ ❤ ❤

Με μεγάλη χαρά σας γνωρίζουμε ότι έχουμε τρία υπέροχα νέα μωράκια. Την Τετάρτη 20/03/2019 η Βασίλισσα μας DUCHESS έφερε στον κόσμο τρία υπέροχα κορίτσια. Ο ευτυχής πατέρας είναι ο πανέμορφος GOLDEN BOY. Ευχόμαστε τα καλύτερα στο νέο μας μωράκια. 

23/02/2019

ΕΠΙΤΥXIA

Με μεγάλη χαρά σας γνωρίζουμε ότι την Παρασκευή και το Σάββατο 22 &23/02/2019 με απόλυτη επιτυχία πέρασα τις εξετάσεις στην Ιταλία και έτσι πλέον η Ελλάδα έχει τον πρώτο Διεθνή FIFe Έλληνα Κριτή στην κατηγορία 1. 

15/02/2019

Περιμένουμε γατάκια ! ! !

Τον Μάριο και τον Απρίλιο περιμένουμε νέα γατάκια. Τα ευτυχή ζευγάρια είναι η (DUCHESS & GOLDEN BOY) και η (NOVEMBER RAIN & QUENTIN). Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

13/02/2019

Νέα γατάκια ήρθαν στον Κόσμο ❤ ❤ ❤

Με μεγάλη χαρά σας γνωρίζουμε ότι έχουμε δυο υπέροχα νέα μωράκια. Την Τετάρτη 13/02/2019 η Βασίλισσα μας Virginia έφερε στον κόσμο ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Ο ευτυχής πατέρας είναι ο πανέμορφος GOLDEN BOY. Ευχόμαστε τα καλύτερα στο νέο μας αγοράκι. 

21/12/2018

Τα Χριστουγεννιάτικα μωρά ❤ ❤ ❤

Η γέννα της χρονιάς είναι γεγονός........... Ο χρόνος κλείνει με ένα τεράστιο χαμόγελο μιας και η SUPER START μας LANGI έφερε στον Κόσμο 3 υπέροχα αγόρια!!!!! Ο Ευτυχής Πατέρας είναι ο κούκλος QUENTIN. Ευχόμαστε τα καλύτερα στα νέα μωράκια. Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

08/12/2018

Νέα γατάκια ήρθαν στον Κόσμο ❤ ❤ ❤

Η Όμορφη Ιταλίδα μας, Blacky, έφερε στον κόσμο 2 υπέροχα μεγάλα αγόρια. Ευτυχής πατέρας είναι ο GOLDEN BOY. Η γέννα ήταν πάρα πολύ εύκολη και γρήγορη με αποτέλεσμα η Blacky να μην ταλαιπωρηθεί. Ευχόμαστε τα καλύτερα στα νέα μωράκια. Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

03/12/2018

Περιμένουμε γατάκια !!!

Τον Δεκέμβριο, περιμένουμε τα νέα μας γατάκια. Δυο υπέροχα ζευγάρια που περιμένουμε πολύ υψηλής ποιότητας Βιρμανίας. Οι ευτυχείς γονείς είναι η Langi με τον Quentin και η Blacky με τον Golden Boy. Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

22/10/2018

Νέα γατάκια ήρθαν στον Κόσμο ❤ ❤ ❤

Η Lilac tabby Τσέχα μας, έφερε στον κόσμο 2 υπέροχα μεγάλα μωρά. Ευτυχής πατέρας είναι ο ALAIN DELON. Αυτά ήταν τα τελευταία γατάκια από τον ALAIN DELON μιας και στειρώθηκε. Είμαστε πολύ συγκινημένοι και τον ευχαριστούμε πολύ για όσα μας πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

23/09/2018

Ο νέος μας Πρίγκιπας !!!

Σήμερα έφτασε από Ιταλία ο νέος μας Πρίγκιπας. Ακούει στο όνομα DINKY και είναι έξι μηνών. Είναι ένα υπέροχο Chocolate Point αγόρι με τα πιο υπέροχα μάτια. Ο χαρακτήρας του είναι κάτι που μας εξέπληξε από την πρώτη στιγμή που την πήραμε στην αγκαλιά μας. Πολύ ήρεμος χωρίς φοβίες ξεκίνησε την εξερεύνηση του καινούργιου της σπιτιού αφού πρώτα έκανε τις απαραίτητες συστάσεις με τους καινούργιους του φίλους. Ευχαριστούμε πάρα πολύ την πολύ καλή μας φίλη Rosanna Spedaccino για τον θησαυρό που μας έδωσε. 

14/09/2018

Μέρα μεγάλης συγκίνησης......

Ο πανέμορφος Ιταλός μας ALAIN DELON στειρώθηκε και θα συνεχίσει την χαλαρή ζωή του σε νέα υπέροχη οικογένεια.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ την καλή μας φίλη Elisabetta Bucci που μας εμπιστεύθηκε αυτόν τον όμορφο Ιταλό ❤ ❤ ❤
Θερμά ευχαριστούμε τον Alain Delon για τις απίστευτες συγκινήσεις που περάσαμε, τις χαρές που μας έδωσε και τα υπέροχα μώρα που μας χάρισε. Είσαι μέσα στην καρδιά μας φιλαράκο!!!! 

09/09/2018

Νέα γατάκια ήρθαν στον Κόσμο ❤ ❤ ❤

Η γέννα που περιμέναμε τόσο πολύ είναι γεγονός !!!
Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η Πανέμορφη Πριγκίπισσα μας QUINTA έγινε για πρώτη φορά μαμά. Ευτυχής πατέρας είναι το μοντέλο μας GOLDEN BOY.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

03/09/2018

Περιμένουμε γατάκια !!!

Τον Οκτώβριο, περιμένουμε τα νέα μας γατάκια. Το ευτυχές ζευγάρι είναι η Yosephine και ο Alain Delon. Αυτή η γέννα είναι πολύ συναισθηματική για εμάς μιας και ο Alain Delon Θα γίνει για τελευταία φορά Μπαμπάς.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

21/08/2018

Περιμένουμε γατάκια !!!

Τον Σεπτέμβριο, περιμένουμε τα νέα μας γατάκια. Το ευτυχές ζευγάρι είναι η GR*ART OF FELINE QUINTA, JW με τον IC GR*ART OF FELINE GOLDEN BOY, JW. Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

28/05/2018

Νέα γατάκια ήρθαν στον Κόσμο !!!

Με μεγάλη χαρά σας γνωρίζουμε ότι η Πριγκίπισσα μας Duchess έφερε στον κόσμο τέσσερα υπέροχα γατάκια. Ο ευτυχής πατέρας είναι ο Alain Delon. Ευχόμαστε τα καλύτερα στα νέα μας μωρά. 

03/05/2018

Περιμένουμε γατάκια !!!

Τέλος Μαΐου αρχές Ιουνίου περιμένουμε τα νέα μας γατάκια.
Το ευτυχές ζευγάρι είναι η Duchess με τον Alain Delon.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

30/04/2018

Νέα γατάκια ήρθαν στον Κόσμο !!!
Με μεγάλη χαρά σας γνωρίζουμε ότι η Πριγκίπισσα μας November Rain έφερε στον κόσμο δυο υπέροχα γατάκια. Ο ευτυχής πατέρας είναι ο πανέμορφος QUENTIN. Ευχόμαστε τα καλύτερα στα νέα μας μωρά.

 

05/03/2018

Νέα γατάκια ήρθαν στον Κόσμο !!!
Με μεγάλη χαρά σας γνωρίζουμε ότι έχουμε ένα υπέροχα νέο αγόρι. Την Δευτέρα 5/3/2018 η Βασίλισσα μας Virginia έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγόρι. Ο ευτυχής πατέρας είναι ο πανέμορφος QUENTIN.   Ευχόμαστε τα καλύτερα στο νέο μας αγοράκι. 

 

04/03/2018

NEW JUNIOR WINNER !!!!  International FIFe Cat Show in VILNIUS  3/3/2018
Αυτή τη φορά ταξιδέψαμε  στο υπέροχο Vilnius της Λιθουανίας με την QUINTA. Είχαμε μεγάλη αγωνία και πολλές προσδοκίες μιας και ήθελε ένα μόνο βραβείο για να κατακτήσει τον τίτλο του JW!!!  Οι κόποι μας ανταμείφθηκαν  με τον καλύτερο δυνατό  τρόπο μιας και η QUINTA   κατάφερε  και νίκησε, παίρνοντας τον τίτλο  του JUNIOR WINNER. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για αυτήν. Είναι η τέταρτη  Βιρμανίας στο εκτροφείο μας με αυτό τον τίτλο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ : 
3/3/2018
GR* ART OF FELINE QUINTA : Εx 1, Nomination.  + BEST IN SHOW KITTEN

 

19/02/2018

32th - 33th International FIFe Cat Show in Athens 17 & 8/2/2018

Άλλο ένα υπέροχο σόου τελείωσε αφήνοντας  μας υπέροχα συναισθήματα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τα αποτελέσματα για τα Βιρμανίας μας. 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  : 
Σάββατο  17/2/2018 
- SC S*RAUS HOJDEN'S LANGI AF RAUS, SBI n - PH 
- SP QUINESSA LATY MERY CZ, DSM,  SBI c21- PH , BEST NEUTER FEMALE  
- IC GR* ART OF FELINE GOLDEN BOY, JW, SBI a, EX1, CAGCIB  
- SUNNY QUEEN NOVEMBER RAIN*ES SBI n - EX1 CAC 
- GR* ART OF FELINE QUINTA, SBI n - EX1of 2, BIV, NOM. BEST KITTEN,BIC, BEST OF BEST 2

Κυριακή 18/2/2018
- SC S*RAUS HOJDEN'S LANGI AF RAUS, SBI n - PH 
 - SP QUINESSA LATY MERY CZ, DSM,  SBI c21- PH , BEST NEUTER FEMALE  
- IC GR* ART OF FELINE GOLDEN BOY, JW, SBI a, EX1, CAGCIB  
- CH SUNNY QUEEN NOVEMBER RAIN*ES SBI n - EX1 CACIB 
- GR* ART OF FELINE QUINTA, SBI n - EX1of 2, BIV, NOM. BEST KITTEN,BIC, BEST OF BEST 2

 

15/02/2018

Νέα γατάκια ήρθαν στον Κόσμο !!!

Με μεγάλη χαρά σας γνωρίζουμε ότι έχουμε τέσσερα  νέα υπέροχα γατάκια. Την Πέμπτη 15/02/2018 η Βασίλισσα μας One Noble Eset έφερε στον κόσμο δυο αγόρια και δυο κορίτσια. Ο ευτυχής πατέρας για μια ακόμα φορά είναι ο υπέροχος Alain Delon.  
Ευχόμαστε τα καλύτερα στα νέα μωράκια.

 

04/02/2018

International FIFe Cat Show in Pori, finland   3 & 4/02/2018

Αυτή τη φορά ταξιδέψαμε στην παγωμένη Φινλανδία  με το νέο μας κορίτσι QUINTA. Και τις δυο ημέρες πήρε τον τίτλο καλύτερου kitten και BEST OF BEST, Έτσι έβαλε πολύ σοβαρές βάσεις για να κατακτήσει τον τίτλο JUNIOR WINNER.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ : 
3/2/2018
GR* ART OF FELINE QUINTA : Εx 1, Nomination.  + BEST IN SHOW KITTEN  + BIC + BEST OF BEST 3
4/2/2018
GR* ART OF FELINE QUINTA :Εx 1, BIV, Nomination.  + BEST IN SHOW KITTEN + BIC + BEST OF BEST 1

 

02/01/2018

Περιμένουμε γατάκια ! ! !

Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο  περιμένουμε  νέα γατάκια. Τα ευτυχή   ζευγάρια είμαι η (ONE NOBLE ESET & ALAIN DELON)   και η (DUCHESS  &  QUENTIN). Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

30/12/2017

Tα πρωτοχρονιάτικα γατάκια ήρθαν στον Κόσμο !!!

Για εμάς το νέος έτος μας έκανε ποδαρικό  λίγο πιο νωρίς. Το Σάββατο 30/12/2017 η νέα μας Πριγκίπισσα  Blacky Boots έφερε στον κόσμο πέντε (5) υπέροχα μεγάλα μωράκια. H Blacky αν και πρώτη φορά μαμά, έκανε μια υπέροχη και πολύ εύκολη γέννα. Ο ευτυχής πατέρας είναι το αστέρι μας Golden Boy. Ευχόμαστε ότι καλύτερο στην μάνα και στα μωρά. 

 

31/10/2017

Περιμένουμε γατάκια τον Δεκέμβριο  !!!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι περιμένουμε μια νέα  γέννα τον Δεκέμβριο από δυο υπέροχους Junior Winners  γονείς. Το ευτυχές ζευγάρι είναι το αγόρι μας GOLDEN BOY και η Ιταλίδα Dinva μας BLACKY BOOTS.  Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

02/10/2017

Νέα γατάκια ήρθαν στον Κόσμο !!!

Η γέννα των ονείρων μας είναι γεγονός. Την Κυριακή 17/09/2017  η  υπέροχη Βασίλισσα μας LANGI  έφερε στον Κόσμο τρία υπέροχα κορίτσια.  Ο ευτυχής  πατέρας είναι ο QUENTIN.   Ευχόμαστε ότι καλύτερο   στα νέα μωράκια.

 

06/09/2017

Νέα γατάκια ήρθαν στον Κόσμο !!!

Με μεγάλη χαρά σας γνωρίζουμε ότι έχουμε τρία νέα υπέροχα γατάκια. Την Δευτέρα 21/08/2017 η Βασίλισσα μας Yosephine έφερε στον κόσμο τρία  μεγάλα γατάκια (ένα αγόρι και δύο κορίτσια). Ο ευτυχής  πατέρας είναι ο Alain Delon.   Ευχόμαστε τα καλύτερα στα νέα μωράκια.

 

14/07/2017

Περιμένουμε γατάκια ! ! !

Τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο περιμένουμε τα νέα μας γατάκια. Τα ευτυχή   ζευγάρια είμαι η (LANGI & QUENTIN)   και η (YOSEPHINE & ALAIN DELON). Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

03/07/2017

KEMPELE International Cat Show in Finland 1 & 2/07/2017

Είναι τεράστια χαρά μας, που μία γατούλα του εκτροφείου  μας που ζει με την οικογένειά της στην Νορβηγία πήρε μέρος σε έκθεση στο Kempele της Φιλανδίας και κέρδισε ως το καλύτερο γατάκι της κατηγορίας Ι. 
GR* ART OF FELINE LOVE : ΕΧ1 , BIV, NOM and BEST IN SHOW kitten 
Ευχαριστώ πάρα πολύ τους  καλούς μου φίλους  GUNN-TOVE και Odd, για όλο αυτό  το μακρινό ταξίδι που έκαναν οδικώς για να δείξουν την πριγκίπισσα τους στην έκθεση.

 

01/05/2017

NEW JUNIOR WINNER !!!! 49th & 50th International FIFe Cat Show in Sofia 28 & 29/04/2017

Αυτή τη φορά ταξιδέψαμε στην Βουλγαρία με το αγόρι μας Golden Boy και με την μικρή μας Πριγκίπισσα Blacky Boots. Ο Golden Boy  και τις δυο ημέρες πήρε τον τίτλο καλύτερου αρσενικού. Η μεγαλύτερη  χαρά ήρθε από την  Blacky Boots η οποία    κατάφερε  και νίκησε και τις δυο ημέρες, παίρνοντας τον τίτλο καλύτερης γάτας όλης της έκθεσης BEST OF BEST 1.  Και έπειτα από 5 νίκες  κατέκτησε τον τίτλο του JUNIOR WINNER. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για αυτήν. Είναι η τρίτη  Βιρμανίας στο εκτροφείο μας με αυτό τον τίτλο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ : 
29/04/2017
IC GR* ART OF FELINE GOLDEN BOY : Εx1, CAGCIB Nomination + BEST IN SHOW MALE
BLACKY BOOTS ZAFFIRI BLU*IT : Εx 1 Junior, Nomination.  + BEST IN SHOW + BIC + BEST OF BEST 1

30/04/2017
IC GR* ART OF FELINE GOLDEN BOY : Εx1, CAGCIB Nomination + BEST IN SHOW MALE
BLACKY BOOTS ZAFFIRI BLU*IT : Εx 1 Junior, Nomination.  + BEST IN SHOW + BIC + BEST OF BEST 1

 

17/04/2017

Νέα γατάκια ήρθαν στον Κόσμο !!!

Με μεγάλη χαρά σας γνωρίζουμε ότι έχουμε τρία νέα υπέροχα γατάκια. Την Δευτέρα 17/04/20167 η Βασίλισσα μας Duchess  έφερε στον κόσμο τρία  μεγάλα και υπέροχα αγόρια. Ο ευτυχής και για πρώτη φορά πατέρας είναι ο Βασιλιάς μας Golden Boy.   Ευχόμαστε τα καλύτερα στα νέα μωράκια.

 

03/04/2017

International FIFe Cat Show in Bucharest 1 & 2 /04/2017

Άλλο ένα υπέροχο ταξίδι στην Ρουμανία τελείωσε ευχάριστα και με επιτυχίες για τις γατούλες μας. Το αγόρι μas GOLDEN ΒOY έγινε International Champion 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ : 

1/04/2017
CH GR* Art of Feline Golden Boy : Εx1, CACIB Nomination 
BLACKY BOOTS ZAFFIRI BLU*IT : Εx 1 Junior, Nomination. 

2/04/2017
CH GR* Art of Feline Golden Boy : Εx1, CACIB Nomination (1 vote)
BLACKY BOOTS ZAFFIRI BLU*IT : Εx 1 Junior, Nomination (1 vote)

 

01/04/2017

Ο Πελαργός ήρθε για ακόμα μία φορά !!!

 

Το Σάββατο 01 Απριλίου  2017 η Βασίλισσα μας Virgiania έφερε στον κόσμο ένα υπέροχο κορίτσι. Ο Πατέρας του τυχερού κοριτσιού είναι ο Alain Delon. Το κορίτσι γεννήθηκε την πρώτη Απριλίου σας ψέμα δηλαδή. Ευχόμαστε ότι καλύτερο στο μωράκι μας για το μέλλον του. 

 

23/03/2017

Νέα γέννα !!!

 

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017 η November Rain έγινε για δεύτερη φορά  μαμά.  Ο Quentin ήταν ο ευτυχής πατέρας δυο υπέροχων μωρών. Ενός αγοριού και ενός κοριτσιού. Τα μωρά και η μαμά είναι πολύ καλά στην υγεία τους.

 

10/03/2017

Wollerau  2017  International FIFe Cat Show 4 & 5/3/2017

 

Αυτή την φορά ταξιδέψαμε  στην Ελβετία και ποιο συγκεκριμένα στην υπέροχη Ζυρίχη. Αυτή την φορά  είχαμε στην παρέα μας την νεότερη πριγκίπισσα μας Blacky Boots. Το σαββατοκύριακο 4&5/3/2017 λάβαμε μέρος στον Διεθνή Διαγωνισμό στο Wollerau, όπου η Blacky το Σάββατο 4/3/2017 κατέκτησε τον τίτλο καλύτερου γατάκι της έκθεσης στην κατηγορία 1 (BIS Kitten)

 

06/02/2017

30th - 31th International FIFe Cat Show in Athens 4 & 5/2/2017  & 1st SPECIAL BIRMAN SHOW

 

Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τα αποτελέσματα για τα Βιρμανίας μας. Ευχαριστώ πολύ τον Ιταλικό όμιλο AiBir για την βοήθειά και την υποστήριξη που μας προσέφερε στο να επιτευχθεί   το πρώτο Special Birman Show. ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Πρόεδρο του AiBir club κα. Rossella Mercadante  
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  : 
Special Sacred Birman Show : 
- Best Female - Raus Hojden's Duchess af Raus owner me Dorgiakis and breeder Lena Ekström
- Best Neuter Male - Art of Feline God's Gift owner Maria Skontinaki and breeder me 
 - Best Neuter Female - Art of Feline Christy owners Peter & Korina Tziallas and breeder me.
- Best Kitten - Blacky Boots Zaffiri Blu  breeder Rossella Mercadante and now live with us <3 <3 <3

Σάββατο  4/2/2017 
- S*RAUS HOJDEN'S DUCHESS AF RAUS, SBI b21 - EX1 CAC BEST ADULT FEMALE (all votes) 
- GR* ART OF FELINE GOLDEN BOY, JW, SBI a, EX1, CAC, NOM, (1 vote on the panel) and became Champion 
- GIC S*RAUS HOJDEN'S LANGI AF RAUS, SBI n - EX1 CACS,NOM, and became SUPREME CHAMPION 
- SP QUINESSA LATY MERY CZ, SBI c21- PH , BEST NEUTER FEMALE (all votes) and took the title DSM. 
- GIC DOLCESGUADRO VIRGINIA*IT SBI g - EX1 CACS
- SUNNY QUEEN NOVEMBER RAIN*ES SBI n - EX1 CAC 
- BLACKY BOOTS ZAFFIRI BLU*IT SBI n - EX1 BIV, BEST KITTEN (all votes)
- GR* ART OF FELINE GOD'S GIFT, SBI b - EX1 CAP, NOM. 
- GR* ART OF FELINE ECLAIR, SBI n - EX1 CAP, NOM. 
- GR* ART OF FELINE CHRISTY, SBI a - EX1 CAP, NOM.

Κυριακή 5/2/2017
- S*RAUS HOJDEN'S DUCHESS AF RAUS, SBI b21 - EX1 CAC BEST ADULT FEMALE (all votes) 
- CH GR* ART OF FELINE GOLDEN BOY, JW, SBI a, EX1, CACIB, NOM, (2 :2 votes on the panel, tie......) 
 - SC S*RAUS HOJDEN'S LANGI AF RAUS, SBI n - PH ,NOM, 
- SP QUINESSA LATY MERY CZ, DSM, SBI c21- PH , BEST NEUTER FEMALE (all votes) 
- GIC DOLCESGUADRO VIRGINIA*IT SBI g - EX1 CACS
- SUNNY QUEEN NOVEMBER RAIN*ES SBI n - EX1 CAC 
- BLACKY BOOTS ZAFFIRI BLU*IT SBI n - EX1 BIV, BEST KITTEN (all votes)
- GR* ART OF FELINE GOD'S GIFT, SBI b - EX1 CAP, NOM.
- GR* ART OF FELINE CLEOPATRA, SBI h - EX1 CAPIB, NOM. 
- GR* ART OF FELINE CHRISTY, SBI a - EX1 CAP

 

03/02/2017

Επιτυχία στις εξετάσεις !!!

Αγαπητοί μου φίλοι, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη μεγάλη χαρά μου για τις εξετάσεις μου ως φοιτητής δικαστής στην FIFe. Ναι είναι επίσημο ................ πέρασα τις εξετάσεις μου με εξαιρετική απόδοση 99,2 %. Το πρώτο βήμα έγινε. Τώρα αρχίζει o δύσκολος δρόμος της εκπαίδευσης. Είμαι έτοιμος να γνωρίσω   θαυμάσιε γάτες σε όλο τον κόσμο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον όμιλό μου  FFG για την υποστήριξη και την πίστη τους σε μένα. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους επόπτες μου κ Erik Reijers και Μπόρις Lupan. Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Μέντορά μου κα. Hanne-Sofie Sneumn

 

02/02/2017

Νέο μέλος στην οικογένεια !!!

Σήμερα έφτασε από Ιταλία η νέα μας Πριγκίπισσα. Ακούει στο όνομα BLACKY BOOTS και είναι πέντε μηνών.  Είναι ένα υπέροχο κορίτσι Seal Point με υπέροχα συμμετρικά πατουσάκια και εξαιρετική μορφολογία. Ο χαρακτήρας της μας εξέπληξε από την πρώτη στιγμή που την πήραμε στην αγκαλιά μας. Πολύ ήρεμη χωρίς φοβίες ξεκίνησε την εξερεύνηση  του καινούργιου της σπιτιού αφού πρώτα έκανε τις απαραίτητες συστάσεις με τους καινούργιους της φίλους (Golden Boy, Duchess and Quinessa). Το Ιταλικό της ταμπεραμέντο ξετυλίχτηκε από πολύ μικρή ηλικία,   υπενθυμίζοντάς μας ότι έχουμε να κάνουμε με μία όμορφη Ντίβα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ την πολύ καλή μας φίλη Rossella Mercadante για τον θησαυρό που μας έδωσε. 

 

26/01/2017

Με μεγάλη χαρά σας γνωρίζουμε ότι έχουμε έξι νέα υπέροχα γατάκια.

Την Πέμπτη  26/1/2017 η Βασίλισσα μας One Noble Eset  έφερε στον κόσμο Έξι  μεγάλα και υπέροχα μωρά. Εκ των οποίων τα δυο είναι αγόρια και τέσσερα κορίτσια.   Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με αυτή τη γέννα μιας και έξι μωρά Βιρμανίας δεν είναι συνηθισμένο νούμερο γέννας.  Ο ευτυχής πατέρας είναι ο Alain Delon.  Ευχόμαστε τα καλύτερα στα νέα μωράκια. 

 

28/11/2016

47th & 48th International FIFe Cat Show in Sofia 26 & 27/11/2016

Ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο στην έκθεση της Σόφιας στην Βουλγαρία με πολύ καλά αποτελέσματα για τα Βιρμανίας μας. Η χαρά μας είναι ακόμα μεγαλύτερη μια και η Quenissa κατέκτησε τον ανώτερο τίτλο και έγινε SUPREME PREMIER.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ :

26/11/2016
GR* Art of Feline Golden Boy,JW : Εx1, CAC, Nomination, BEST in SHOW Adult Male
GIC Virginia Dolcesguardo * IT : Ex1, CACS , Nomination, BEST in SHOW Adult Female
Raus Hojden's Duchess af Raus*s : Εx1 Junior, Nomination, BEST in SHOW Junior, BEST IN CATEGORY, BEST OF BEST 4
GIP Quinessa Laty Mery, CZ : Ex1, CAPS, Nomination, BEST in SHOW Neuter Female
GR* Art of Feline Christy : Ex1 Junior

27/11/2016
GR* Art of Feline Golden Boy,JW : Εx1, CAC, Nomination
GIC Virginia Dolcesguardo * IT : Ex1, CACS , Nomination, BEST in SHOW Adult Female
Raus Hojden's Duchess af Raus*s : Εx1 Junior, Nomination
SP Quinessa Laty Mery, CZ : Ex1, PH, Nomination
GR* Art of Feline Christy : Ex1 Junior, Nomination

 

01/11/2016

Νέα γατάκια ήρθαν στον Κόσμο !!!

Με μεγάλη χαρά σας γνωρίζουμε ότι έχουμε έξι νέα υπέροχα γατάκια. Την Δευτέρα 24/10/2016 η Βασίλισσα μας Yosephine έφερε στον κόσμο τέσσερα μεγάλα και υπέροχα αγόρια. Ο ευτυχής πατέρας είναι ο Alain Delon. Η χαρά μας όμως δεν τελείωσε εκεί μιας και την Κυριακή 30/10/2016 ο πελαργός μας έφερε δύο υπέροχα κορίτσια. Η Βασίλισσα μας Langi έχει δυο υπέροχες κόρες και ελπίζουμε να της μοιάσουν. Ο πανέμορφος αρκούδος μας Quentin έγινε για πρώτη φορά πατέρας. Ευχόμαστε τα καλύτερα στα νέα μωράκια.

 

31/10/2016

FIFe WORLD CAT SHOW 2016 in WIEN AUSTRIA 29 & 30/10/2016

Είμαστε πάρα πολύ περήφανοι για τις γατούλες μας. Για δεύτερη φορά βρεθήκαμε στον τελικό του Παγκοσμίου Διαγωνισμού που έλαβε χώρα στην Βιέννη στης Αυστρίας. To μικρό κορίτσι μας που ακούει στο όνομα Duchess, πήρε το βραβείο BIV TOTAL (το καλύτερο στο χρωματισμό και σχέδιο) και NOMINATION για τον μεγάλο τελικό !!!! Την Κυριακή απολαύσαμε την μικρή μας Δούκισσα στο Πάνελ του μεγάλου τελικού με τα έξι καλύτερα Junior στον Κόσμο. Η χαρά μας είναι τεράστια και για τις γάτες μας αλλά και για την επάξια παρουσία της Ελληνικής αποστολής. 

10/10/2016

NEW JUNIOR WINNER !!!!
International FIFe Cat Show in England 8 & 9/10/2016

Αυτή τη φορά ταξιδέψαμε στην Αγγλία μόνο με το αγόρι μας Golden Boy με σκοπό να κατακτήσει τελευταίο του Best in Show. Ο Golden Boy τα κατάφερε και κατέκτησε τον τίτλο του JUNIOR WINNER. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για αυτόν. Είναι το δεύτερο Βιρμανίας στο εκτροφείο μας με αυτό τον τίτλο. O Golden Boy ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του J'adore (JUNIOR WINNER) και της γιαγιάς του Glamour (JUNIOR WINNER) δύο πολύ επιτυχημένων Βιρμανίας. Η χαρά μας όμως είναι ακόμα μεγαλύτερη μιας και αυτό το αγόρι είναι από το δικό μας εκτροφικό πρόγραμμα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ :

8/10/2016
GR* Art of Feline Golden Boy : Εx1, Nomination, BEST in SHOW Junior

2/10/2016

GR* Art of Feline Golden Boy : Εx1, Nomination, BEST in SHOW Junior, BEST in CATEGORY, BEST of BEST

 

03/10/2016

International FIFe Cat Show in Bucharest 1 & 2/10/2016

Άλλο ένα υπέροχο ταξίδι στην Ρουμανία τελείωσε ευχάριστα και με επιτυχίες για τις γατούλες μας. Η υπέροχη Virginia μας έγινε Grand International Champion και όλες μας οι γατούλες ήταν και τις δύο μέρες στον τελικό του Best in Show.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ :

1/10/2016
GR* Art of Feline Golden Boy : Εx1, Nomination, BEST in SHOW Junior
IC Virginia Dolcesguardo * IT : Ex1, CAGCIB , Nomination, BEST in SHOW Adult Female
Raus Hojden's Duchess af Raus*s : Εx1 kitten, Nomination

2/10/2016

GR* Art of Feline Golden Boy : Εx1, Nomination
GIC Virginia Dolcesguardo * IT : Ex1, CACS , Nomination (1 vote)
Raus Hojden's Duchess af Raus*s : Εx1 kitten, Nomination (1 vote)

 

08/08/2016

Sopot International FIFe Cat Show, Poland 6 & 7 /8/2016

Το ταξίδι μας αυτή την φορά είχε προορισμό την Πολωνία. Η πρώτη μας εμπειρία από Πολωνικό σόου μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Πολύ ωραία έκθεση με πολύ ωραίες γάτες σε ένα απαιτητικό διαγωνισμό. Ταξιδέψαμε πάλι με το μπλε μας αγοράκι, Golden Boy, και την Βασίλισσα μας Langi.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ :

6/8/2016
GR* Art of Feline Golden Boy : Εx1 Kitten
GIC S* Raus Höjden's Langi af Raus : Ex1, CACS, NOMINATION (1 vote)
7/8/2016
GR* Art of Feline Golden Boy : Εx1, NOMINATION, BEST IN SHOW Kitten
GIC S* Raus Höjden's Langi af Raus : Ex1, CACS, NOMINATION, BOS

 

13/06/2016

Τα νέα γατάκια ήρθαν στον Κόσμο !!!

Η Βασίλισσα μας, November Rain, έγινε για πρώτη φορά μαμά. Ήδη από τα πρώτα λεπτά έδειξε πόσο καλή μαμά θα γίνει. Γέννησε, δύο υπέροχα μωρά ένα αγόρι 96 γραμμαρίων και ένα κορίτσι 86 γραμμάρια. Περήφανος πατέρας είναι το αγόρι μας, Alain Delon Dolcesguardo * IT. Καλώς ήλθατε στον κόσμο γλυκά μας αγγελούδια.

 

06/06/2016

27th-28th International FIFe Cat Show, Norway 4 & 5 /6/2016

Μετά από τρία αεροπλάνα και 13 ώρες ταξίδι, επέστρεψε πίσω πολύ κουρασμένοι αλλά πολύ χαρούμενοι. Το μπλε μας αγοράκι, Golden Boy, στην ηλικία, μόνο τεσσάρων μηνών και μίας εβδομάδας, κέρδισε και τις δύο μέρες το Best in Show. Είχαμε πάρει μαζί μας και την Βασίλισσα μας Langi, η οποία πήρε δύο μέρες ΝΟΜΙΝΑΤΙΟΝ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ : 06/04/2016
GR* Art of Feline Golden Boy : Εx1, NOMINATION, BEST IN SHOW
GIC S* Raus Höjden's Langi af Raus : Ex1, CACS, NOMINATION (1vote)
5/6/2016
GR* Art of Feline Golden Boy : Εx1, NOMINATION, BEST IN SHOW
GIC S* Raus Höjden's Langi af Raus : Ex1, CACS, NOMINATION (1vote)

 

03/05/2016

Περιμένουμε γατάκια !!!

Στα μέσα Ιουνίου περιμένουμε τα νέα μας μωρά από την νέα μας Πριγκίπισσα November Rain Sunny Queen*ES. Το κορίτσι μας αυτό θα γίνει για πρώτη φορά μαμά. Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά.

 

07/03/2016

Ο Πελαργός έφερε τα καινούργια μωρά

Η Βασίλισσα μας IC Virginia Dolcesguardo*IT, το βράδυ της 7 Μαρτίου 2016 έφερε στον Κόσμο 2 υπέροχα μωρά. Ένα αγόρι 98 γραμμάρια και ένα κορίτσι 97 γραμμάρια. Περήφανος πατέρας είναι ο Alain Delon Dolcesguardo*IT.
Όλα πήγαν καλά με την γέννα και την μητέρα. Κάλως ήρθατε στον κόσμο μικρά μου μωρά.

 

26/01/2016

Τα νέα μας γατάκια ήρθαν στον Κόσμο !!!

Η Βασίλισσά μας, One Noble Eset Laty Mery, CZ, χθες τα μεσάνυχτα, γέννησε τέσσερα υπέροχα μωρά. Δύο αγόρια και δύο κορίτσια, 118, 101, 120, 104 γραμμάρια. Περήφανος πατέρας είναι το αγόρι μας, IC J'adore Du Mas La Fontaine, JW. Όλα πήγαν καλά με τη γέννα και τη μητέρα. Καλώς ήλθατε στον κόσμο μικρά μωρά μου
 

 

25/01/2016

28ht & 29th International FIFe Cat show in Athens 23 & 24/1/2016

Ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο στην έκθεση της Αθήνας με πολύ καλά αποτελέσματα για τα Βιρμανίας μας.

RESULTS: 23/1/2016:

- LANGI : EX1, CACS, BIV, NOMINATION (one vote of panel)
- VIRGINIA: EX1, CAGCIB, NOMINATION
- QUINESSA: EX1, CAPS, NOMINATION (one vote of panel)
- CLEOPATRA: EX1, CAP, NOMINATION
- ECLAIR: ΕΧ1, CAP
- NOVEMBER RAIN: EX1 JUNIOR, NOMINATION

24/1/2016:
- LANGI : EX1, CACS, BIV, NOMINATION (one vote of panel)
- VIRGINIA: EX1, CAGCIB, NOMINATION
- QUINESSA: EX1, CAPS, NOMINATION (one vote of panel)
- CLEOPATRA: EX1, CAPIB, NOMINATION AND BEST IN SHOW
- ECLAIR: ΕΧ1, CAP
- NOVEMBER RAIN: EX1 JUNIOR
 

 

2015

Τα νέα μας στον 2015

 

2014

Τα νέα μας στον 2014sacred birmans, γάτες, Ιερή Γάτα Βιρμανίας, Εκτροφείο Art of Feline, Sacred Birman Cattery, Art of Feline cattery, sacred Birman Cattery, www.birman.gr, γάτα Βιρμανίας, Ελληνικό Όμιλο Γάτας, γατάκια Βιρμανίας, Birman, Βιρμανιας, αρσενικά, θρυλικά, males, females, εκτροφείο ιερής γάτας Βιρμανιας, kittens